Kérdése van? +36-70 949 4320
DIETETIKAI JAVALLATOK*- Az ízületek anyagcseréjének támogatása osteoarthritis esetén.- A vesefunkció támogatása támogatása II. stádiumú működési zavar esetén (IRIS osztályozás).
- Krónikus májbetegségek.
ÖSSZETÉTELDehidratált sertésfehérje, rizs, állati zsír, borsó, hidrolizált sertés- és baromfifehérje,burgonya keményítő, ásványi anyagok, halolaj, répapép, lignocellulóz, sörélesztő, hidrolizálthalfehérje, psyllium rost, frukto-oligoszacharidok, tojáshéj, tojáshéj, borsófélék. membrán,hidrolizált rákfélék (tojáshéj forrása) kitozán), kondroitin-szulfát, Lactobacillus acidophilus.
KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK/ADALÉKANYAGOK● Chondroitin-szulfát 1200 mg/kg● Kitozán 1200 mg/kg● Tojáshéjmembrán 1200 mg/kg● Kalcium-karbonát 1 %● E-vitamin 610 mg/kg● Pasztörizált Lactobacillusok 7 mg/kg● Bentonit 5 g/kg
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK% a takarmányban● Nedvesség 5,5● Fehérje 35● Állati és növényi fehérje aránya 89/11● Zsír 20● Ásványi anyagok 7,5● Nyersrost 3,5● NFE* 28,5● Keményítő 24● Kalcium 1● Foszfor 0,55● Nátrium 0,4● Kálium 0,8● Omega-6 zsírsavak 3● Omega-3 zsírsavak 1,5● DHA 0,4
KULCSFONTOSSÁGÚ TÁPANYAGÉRTÉKEK● Számított ME** (kcal/100g)*** 412● In vivo mért ME** (kcal/100g) 410● Fehérjeemészthetőség (in vivo; %) 84● Zsír emészthetőség (in vivo; %) 92,5● Fehérjéből származó energia (%) 31● Zsírból származó energia (%) 44
ELLENJAVALLATOK- Növekedés.- Vemhesség és laktáció.