Kérdése van? +36-70 949 4320
Allergiás eredetű panaszok: lábrágás, tappancs nyalogatás, bőrgyulladás, valamint reflux, emésztőrendszeri panaszok esetén kutyáknak és cicáknak. Természetesen méregtelenít.
A huminsavak a legtöbb civilizációs betegség esetén támogatják a szervezetet, legyen szó - gyomorsav tünetekről (kaja visszaöklendezése, habos hányás), allergiáról, ételintoleranciáról. Népszerűségüket a méreganyagok, környezeti toxinok, gyógyszermaradványok kiválasztásának köszönhetik.
Mik azok a huminsavak?
A föld alá bekerült növényi részeknek a baktériumok által lebontott kisebb szerves molekula darabjai.
A huminsavak nagy molekulatömegű vegyületek, így nem szívódnak fel a szervezetben és nem is kerülnek a véráramba.
A magukhoz kötött toxinokkal együtt a bélrendszeren áthaladva távoznak a szervezetből. Egy vékony védőréteget képeznek a bélfalon - ez remekül támogatja a védekezést a patogénekkel és a fertőzésekkel szemben.
Tippek a Farkaskonyhából:
Hogyan használd?
Már 1-2 hétig tartó alkalmazás is hasznos (kullancs ellenes szerek, féreghajtó kezelések után), de legcélszerűbb 2 hónapos kúrában alkalmazni.
Elkeverhető a napi kajával, vagy külön, egy kis natúr joghurttal.
A Humin-Pet magas koncentrációjú és stabilitású WH67® huminsavakból készült.
Huminsavtartalma minimum 60%. (az aktuális, készleten lévő gyártásé 78%).
Napi ajánlott mennyiség: ~ 0,3 g / ttkg (1 mérőkanál ~ 5 g)
A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced étrendjétől, aktivitásától, életkorától.
Figyelem: az algák, gyógynyövények, gyógynövény keverékek kiegészítő eledelek és nem gyógyszerek. Nem helyettesítik az orvosi kezeléseket. Betegség esetén haladéktalanul fordulj állatorvoshoz.
Kiegészítő takarmány kutyáknak és macskáknak.
Analitikai összetevők: nyershamu ~15%, nyersfehérje ~7%, nyersrostok ~5%, nyersolajok és zsírok < 1%
A Farkaskonyhában kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk forgalmazott termékek rendelkezzenek a megfelelő laboratóriumi vizsgálatokkal a termékek tisztasáságára, meghatározó paramétereire vonatkozóan.