Kérdése van? +36-70 949 4320
A Repeta Hypoallergén kutyasamopn kifejezetten érzékeny börű kutyák részére kifejlesztett speciális összetételű termék.
A Repeta Hypoallergén kutyasamopn kifejezetten érzékeny börű kutyák részére kifejlesztett speciális összetételű termék.A szulfátmentes sampon természetes eredetű hidratáló, védő, nyugató, dezodoráló és gyógynövénykivonatokat tartalmaz. A kellő tisztító hatás mellett hidratálja az érzékeny bőrt, a gyógynövény kivonatok és a hidrolizált fehérje bevonó, dezodoráló, nyugató hatásával csökkenti az irritációt és a viszketést, tisztítja és regenerálja a károsodott bőrt.
Adagolás és az alkalmazás módja: A sampon tetshőmérsékletű csapvízzel hígítandó. Kutyáknak 10 testömeg kilógrammonként 5 ml sampont kell felhígítani úgy, hogy a fürdéshez szükséges sampon mennyiségét 0,5 lliter vízben kell elkeverni. Nagyobb tesű kutyák részére a számított mennyiséget 1, 5 liter vízben ajánlott elkeverni. Ezt követően a kutya benedvesített bundáját a felhígított samponnal át kell dörzsölni, majd langyos vízzel alaposan ki kell öblíteni. Újra be kell samponozni az állatot, de csak 5- 10 perc elteltével kell lemosni a sampont bő, meleg vízzel. A sampon szükség szerint, hetene 2-3 alkalommal is használható.
Ellenjavallatok:
Nem alkalmazható a termék összetevőivel szembeni ismert túlérzékenység esetén.
Mellékhatások:
Nem ismertek.
Figyelmeztetések:
Fürdetés előtt az állatokat meg kell itatni, nehogy igyanak a samponos vízből. Ügyelni kell rá, hogy a fürdővíz ne kerüljön az állat szemébe, fülébe vagy szájába.
Lejárati idő:
Felhasználható az eredeti csomgaláosan tárolva a gyártástól számított 2 évig.
Tárolási előírások: +15 °C és + 25°C közötti szobahőmérsékleten, az eredeti csomagolásban, száraz helyen tárolandó.
Összetétel: Aqua, Aloe Barbadensis extract, Benzíl alcohol, Calenula officinalis extract, Cocoamidorpropyl betaine ( CAPB), Hydrolized oat protein, Methylchloroisothianzolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Coco.Glucoside Tartrate, Sodium hydroxide, Sodium-lauroyl-sarcosinate, Propilene glycol, Vanília aroma